11-07-14 ÅRETS ANITA O'DAY-PRIS TILL VOCALETTES

Prisutdelningen sker på Jazzens Museum i Strömsholm söndagen den 14 augusti kl. 15 av instiftarna Mona och Anders H. Pers.

Stiftelsens motivering:

Vocalettes - Caroline Jönsson, Hanna Wanngård och Maria Wells - har under
10-talet år inför enorma publikmassor såväl i Sverige som internationellt bl a framfört jazznummer från swingepoken och den tidiga jazzrepertoaren. 
Gruppens medlemmar är prisvärda ambassadörer för en musikform, som älskas av massorna, men som inte bereds utrymme i radio, TV och övriga medier.

Tidigare mottagare av Anita O'Day-priset är Carin Lundin, Meta Roos, Gunhild Carling och LaGaylia Frazier

Remix av Vocalettes


Sånggruppen Vocalettes får jazzpris - DN
Allsång på Skansen - VocalettesMissa inte Allsång på Skansen
Program 4: tisdag 19 juli
då Caroline är med i Vocaletts.
Fler artister som medverkar programet den kvällen är: Bo Kaspers Orkester, Petter, After Shave & Anders Eriksson, Vocalettes, Pernilla Andersson, Malena Ernman, Lena-Maria Klingvall


Just nu ligger Caroline som no:8 Jango Airplay. Gå in och rösta !

Caroline har fått äran att sitta med i Nyheter24s Melodifestivalpanel tillsammans med bland andra Bert Karlsson. Läs omdömmet från delfinal 1, delfinal 2


Slowly Slowly
Ny singel med Caroline Jönsson ute nu på www.cdbaby.com!  och itunes. Slowly slowly är skriven och producerad av Marie och Paul Rein, som tidigare har skrivit till artister som Christina Aguilera och Jessica Simpson.
Finns även på ITUNES
Singelaktuella Caroline Jönsson är nyss hemkommen från Kina, där hon tillsammans med Robert Wells deltog i en stor nyårsgala som ska sändas i TV. Den kommer att ses av 200–300 miljoner tittare. "Det är svindlande", säger hon.

http://blog.strategy4china.com/?p=3703

http://swedishstereo.blogspot.com/2011/01/rxm-project-feat-caroline-jonsson.htmlNu bär det i väg till Kina

Stor Tv sänd nyårsgala med artister från flera håll i världen. Övriga artister som är med är bl.a Laura Fabian, Billie Dean, Richard Marx och Geir Rönning. 40 dansare från Ryssland och 40 från Kina. Detta kommer bli häftigt!!

Che che
Caroline

December 2010
Jobbar Caroline med Julgala med Sound of Sweden på "Teatern" i Norrtälje.  Det är en härligt fartfylld showkväll tillsammans med mycket god mat.


Nyhetsmorgon 27/11 tillsammans med Orup. Vi sjunger kl 08.50, 09.40 samt 10.40. Är ni vakna då så sätt på TV 4!!


Den 17 November 2010 anordnas
Världsprematurdagen runt om ivärlden.

I Stockholm bjuder föräldraföreningen för prematurfödda barn in till en kväll med föredrag, panelsamtal, konsert och fotoutställning. 

Medverkar gör bland andra
Vocalettes, Filippa Reinfeldt – Sjukvårdslandstingsråd 
Björn Westrup – överläkare, med. dr.  Martina Frühwald – direktör för EFCNI

Vocalettes kommer bland annat att framföra den så kallade   prematursången – Sing me another song.

So Stockholm Gallery, Kungsträdgården, Stockholm  Kl 17-20.30 Välkomna!

Kram Caroline


Nu är jag i full gång att repetera inför årets julshow. Julgala med Sound of Sweden på "Teatern" i Norrtälje.  Det kommer bli en härligt fartfylld showkväll tillsammans med mycket god mat. Premiär den 26 november. Hoppas vi ses! Ring och boka biljetter på 0176-206995Kram Caroline

 

 2010 -10-04

Måndag den 4 oktober är det utdelning av årets forskningspris på 350.000kr inom stiftelsen Life Watch på restaurang Pontus i Stockholm. Jag kommer naturligtvis vara där för att stödja stiftelsen genom att sjunga mina två sånger som ligger på välgörenhetsalbumet "A Better Man" som ordförande och grundaren för stiftelsen, Niclas Öberg är upphovsman till.

Andra artister som kommer att underhålla är Jan Johansen, Christer Sjögren, Steffo Thörnquist mfl. Gå gärna in på Life Watch hemsida för att läsa mer om stiftelsen.


2010 -09-05

Ända sedan jag gick och läste musikhistoria på Stockholms universitet för ett par år sen, och vi var på studiebesök på Sveriges äldsta rokokoteater, Confidensen från 1753, har det varit en hemlig dröm för mig att få sjunga där. Idag går den drömmen i uppfyllelse!!

Idag 5/9 kl 16.00 blir det konsert med Niklas Andersson tillsammans med pianisten Carina E Nilsson och mig som gästartist.
Det ska bli fantastiskt roligt!


2010 -07-19

På lördag sjunger jag på Härdalsyran i Lillhärdal där jag har mina rötter. I Lillhärdal sjöng och kulade min mormor efter korna, här satt min mamma och sjöng i fönstret så att det ekade i hela byn och det var även i Lillhärdal jag stod på scenen för första gången. 3 år gammal sjöng jag Ekorrn satt i granen på Folkets hus. Är ni i närheten så kom gärna förbi!
Hoppas ni har det alldeles underbart sommarvärmen!

Kram Caroline

2010 -07-15

Hoppas ni har det alldeles underbart sommarvärmen!
Nu bär det av mot Dalhalla för mig. Det är premiär för Rhapsody in Rock "Back on track" på fredag, tillsammans med bland andra Gino Vannelli, Albert Lee och John Lord.

Hoppas vi ses!!


2010 -07-01
Hoppas ni har en riktigt härlig sommar. Snart börjar repetitionerna inför sommarens Rhapsody in rock men innan dess ska jag bla. ner till mitt underbara Skåne på Allsångskväll i Helsingborg "Kul i juli" den 6 juli. 

2010-05-01

Nu har jag kommit hem från Skåne där jag firade min födelsedag med ett gig på Malmö Arena tillsammans med Frida Pettersson, Magnus Bäcklund och Stefan Brunzell med band. Det var verkligen roligt. Vilket drag! På söndagen blev det kalas med hela släkten. Härligt!

Den 18-19 maj kommer jag och Niklas Andersson göra vår " Paradise Musical Show" på Birka Paradise igen.


2010-04-01
Nu är repetitionerna inför Debaser i full gång. Den sjätte maj spelar Orup hela sitt första album, från början till slut, på Debaser Medis i Stockholm. Med på scenen är Kalle Landkvist, Johan Lindman, Nils Tanaka och Martin Jonsson från det ursprungliga bandet från sent 80-tal och tidigt 90-tal, förstärkta av Stefan Brunzell Jesper Nordenström, Britta Bergström och mig. Några av låtarna från skivan har aldrig tidigare spelats live. 

Biljetterna släpps fredagen den 26 mars och säljs via Debaser.se Ticnet.se , tel 077-170 70 70 och lokala återförsäljare. 


Efter en ganska lång tid som inhoppare i Vocalettes, har jag nu blivit ordinarie medlem. Det känns superroligt eftersom jag tycker att Vocalettes är oerhört proffsiga. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi jobbar. Senast var vi i Thailand med Rhapsody in rock. Se klippet nedan. Framöver har vi många spännande projekt, bla ska vi besöka Dalhalla i sommar. Nu på lördag sjunger vi med Rhapsody in rock i Sälen.

Parallellt med Vocalettes jobbar jag med gruppen SOS, Sound of Sweden samt som soloartist.  Bland annat har jag varit med och spelat in samlingsskivan "A better Man" för stiftelsen LifeWatch – Niclas Öberg Foundation tillsammans med Christer Sjögren, Janne Schaffer, Jessica Andersson mfl. Det känns otroligt fint och hedrande att kunna bidra till vetenskaplig forskning om cancer och autism, vilket stiftelsen stödjer. För mer info se www.lifewatch.se. / Kram Caroline


2010-03-08
Idag är det Internationella kvinnodagen! Det firar jag med att gå modevisning och sjunga tillsammans med Vocalettes på Oscarsteatern på 1,6 och 2, 6 miljonersklubbens seminarium GO RED-öka kunskapen om kvinnohjärtat och samla in pengar till forskning! Välkomna till Oscarsteatern!

Jag har också varit med och spelat in samlingsskivan "A better Man" för stiftelsen LifeWatch – Niclas Öberg Foundation tillsammans med bland andra Christer Sjögren, Janne Schaffer och Jessica Andersson. Det känns otroligt fint och hedrande att kunna bidra till vetenskaplig forskning om cancer och autism, vilket stiftelsen stödjer. För mer info se www.lifewatch.se. Läs även om Carolines julskiva - Finstämd julsingel med Caroline Jönsson,Aftonbladets dansbandblogg.


2010-03-01
Nu bär det av till Ryssland för att sjunga. Först till Moskva sedan vidare österut till Perm, en stad som ligger vid Kamafloden vid foten av Uralbergen. Jag har inte varit i Ryssland tidigare så det ska bli otroligt roligt och väldigt intressant. Det närmaste jag har varit är Ukraina. Eurovision 2005. Jag älskade Kiev! Förhoppningsvis kommer jag säga detsamma om Moskva.


2010-02-01
Nu är jag en hel del i Sälen med Gregor Michaj och sjunger på Harrys/ Hotell Bügelhof. Jag känner mig så uppskattad. Kalle och Ylva som driver stället är fantastiska. 

Jag har även varit en del i studio och skriver eget material. Bla tillsammans med Kurre Westling. Det känns superroligt! Nu har jag verkligen tagit mig tid till detta och det är jag oerhört glad över. 

Har ni hört vilken låt som kommer att representera Danmark i Eurovision i år? Den sjöngs in av mig och Geir Rönning för något år sedan och vi skickade in den till den svenska festivalen. Tyvärr kom den inte med bland de 32 bidrag som valdes ut av juryn. Istället gavs den bort till två danska artister och i den danska finalen vann den!!! Stort grattis till G:son, Sethson och Bernholm. En superbra låt tycker jag och jag håller tummarna inför den stora finalen i Norge! Tyvärr representerar den fel land och sjungs av fel artister ;-) 

Dansih winning song wasn´t good enough 2009 - rejected in two countries

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article6665661.ab


2010-01-01
Nu har jag kommit hem från två underbara veckor i Hua Hin, Thailand tillsammans med Rhapsody in rock. Vi hade två fantastiska konserter. En stor konsert då jag var en i gruppen Vocalettes och ett clubgig då jag var en av solisterna tillsammans med Maria Sköld och Kishti Tomita! Det kommer snart bilder och videodokumentation som ni kan få ta del av.

2009-12-01
Jag har nyligen haft två premiärer, Handful of Christmas tillsammans med Robert Wells på Hamburger Börs i Stockholm och Julgala på Borgen i Norrköping med bland andra Jan Johansen och magikern Michael Halvarson från Cirque de Soleil. Två fantastiska föreställningar som jag verkligen kan rekommendera!

Jag har också varit med och spelat in samlingsskivan "A better Man" för stiftelsen LifeWatch – Niclas Öberg Foundation tillsammans med bland andra Christer Sjögren, Janne Schaffer och Jessica Andersson. Det känns otroligt fint och hedrande att kunna bidra till vetenskaplig forskning om cancer och autism, vilket stiftelsen stödjer. För mer info se www.lifewatch.se. Läs även om Carolines julskiva - Finstämd julsingel med Caroline Jönsson, Aftonbladets dansbandblogg.


Lyssna på några av låtarna från albumet


Christer Sjögren: A better man
Caroline Jönsson: So good

Caroline Jönsson: Straight to the heart

Lyssna på Caroline och Helena på Radio Norrbotten - Mitt i ett äventyr
Lyssna här  »2009-11-25
Det känns otroligt fint och hedrande att kunna bidra till vetenskaplig forskning om cancer och autism. Tillsammans med bland andra Christer Sjögren, Janne Schaffer och Jessica Andersson har jag spelat in samlingsskivan "A better Man" för stiftelsen LifeWatch – Niclas Öberg Foundation. Stiftelsen stödjer kvalificerade välgörande ändamål med huvudfokus på vetenskaplig forskning om cancer samt autism och liknande tillstånd. För mer info se www.lifewatch.se2009-11-10

Julgala på Borgen i Norrköping

Spelas: 27-28 nov, 4-5 dec, 10-12 dec, 18 dec
Läs mer här » Boka biljetter här »
2009-11-01
Under hösten jobbar jag med Pandoras Box på Casino Cosmopol i Sundsvall med showen "The Highway to Vegas", på Börsen i Stockholm med Robert Wells och the Vocalettes samt med Sound of Sweden och Jan Johansson på Borgen i Norrköping. Håll gärna utkik i kalendern!

2009-10-27
Fyra månader efter sin död hyllas nu Michael Jackson stort av svenska artister. Detta i samband med att filmen om hans sista repetitioner ”This Is It” har premiär i veckan. På måndag den 26 oktober anordnas en helkväll för the King of Pop på Golden Hits i Stockholm med en stor artistshow, där jag tillsammans med bland andra Kevin Borg, Sibel och Jonathan Fagerlund framför tolkningar av Jacksons låtar. På plats hålls en stor insamling till förmån för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Välkomna! Läs mer här>>


2009-10-10
Den senaste veckan har jag koreograferat för FTS ABBA grupp Waterloo.Väldigt roligt, framför allt för att de är så otroligt tacksamma över mitt jobb. Till helgen väntar "Jubileumskonsert" i Linköping till förmån för Barndiabetesfonden, tillsammans med Magnus Bäcklund och Eddie Oliva.
Bl a kommer Kronprinsessan Victoria att närvara. Se mer på http://www.arenabolaget.se.
2009-10-01
På lördag har jag premiär tillsammans med Pandoras Box på Casino Cosmopol i Sundsvall med showen "The Highway to Vegas". Medverkar gör även Michael Halvarson, direkt handplockad från Cirque du Soleil. Michael jobbar jag även med i jul i Norrköping tillsammans med S.O.S och Jan Johansen. För mer info - www.soundofsweden.net Jag önskar er alla en riktigt härlig färgsprakande höst!

Caroline Jönsson satsar solo med hjälp av Evan, Gyllene skor2009-09-01
Jag har haft en underbar repvecka i Göteborg som avslutades med en storslagen show på Scandinavium med en ensemble på 12 personer, ytterligare 30 st dansare och jag som sångsolist. Det var mäkta roligt!!! Jag vill tacka 2 entertain och KåMa Nöje tillsammans med Ran och Andreas för ett bra samarbete och tack alla ni andra härliga kollegor som är så fulla av energi. Jag ser fram emot att vi ska jobba tillsammans igen!

Till helgen står jag åter på sen tillsammans med Hasse "Kvinnaböskeband" Andersson. Vi ska vara med i en galaföreställning i Grevieparken i Båstad för Stefan Paulssons Cancerfond

Parken skall fyllas, Helsingborgs Dagblad


2009-08-01
Jag har nu spelat in egna låtar som jag har fått av Evan. Lyssna gärna och tyck till i gästboken. Jag är otroligt nyfiken på att höra vad just du tycker.

By my side-Caroline Jönsson
This div will be replaced

Stor kram Caroline

2009-07-01
Den 7 juli gjorde jag come back på KuliJulis scen i Grytan min hemstad Helsingborg. I år firar Kulijuli 40 år och det känns verkligen som en ära att jag fick vara med på premiärkvällen. Senast jag var med var jag bara 13 år! I sommar turnérar jag runt i Sverige med Lena och Orup. Närmast väntar spelningar i Halmstad den 15 juli,  Mariehamn den 18 juli och Lidköping den 19 juli.


2009-06-01
Nu är det bara en vecka kvar för mig och Niklas Andersson på Birka Paradise. Det har verkligen varit en fantastisk vår. Tack alla ni som har lyssnat och tittat på oss!


I sommar turnerar jag runt Sverige med bland andra Lena och Orup. 14 juli står jag på Kuli julis scen i min hemmastad Helsingborg.
Håll gärna koll på kalendern

Se vad Gyllene skor skriver om mig Caroline kryssar vidare, Gylleneskor. Läs även Stora känslor med musikalklassiker på Berns, Gylleneskor2009-04-23
På söndag den 26 april åker jag till Rhodos en vecka för att skriva. Jo, det är sant! Fem timmar varje dag ska jag och tio svenska tjejer till skriva av oss. Jag hoppas såklart få ihop några riktigt bra låttexter! Jag har också fått äran att åter igen sitta i Gylleneskors schlagerpanel för att betygsätta låtarna i Eurovision. Läs mer på
Eurovisionspanelen del 1: "Vi har hört det förut!", Gylleneskor

Varje tisdag och onsdag fram till den 9 juni sjunger jag på Birka Paradise tillsammans med musikalartisten Niklas Andersson. Därefter följer en fullspäckad sommar med spelningar runt om i hela Sverige. Se klipp från youtube med Caroline och Niklas. Läs även: Stora känslor med musikalklassiker på Berns, Gylleneskor
Caroline kryssar vidare, Gylleneskor2009-04-13
På söndag den 19 april är det dags för musikalbrunch på Berns igen. Då sjunger jag musikalfavoriter från West End, bland annat från Fantomen på operan, Miss Saigon, Chess och Saturday night fever tillsammans med musikalstjärnorna Niklas Andersson och Thèrése Andersson. Brunchen består av en generös asiatisk buffé med specialiteter såsom ostron, sushi, dumplings och hoisinmarinerade kamben. Mer info på www.berns.se

2009-02-05
"Showen med Niklas Andersson och Caroline Jönsson var den bästa jag sett på Birka o jag har kryssat 507 gånger med Birka"

Det skriver Lillgreven i gästboken och showen har verkligen blivit en succé. Uppdraget på Birka Paradise har därmed blivit förlängt fram till den 9 juni. Varje tisdag och onsdag under hela våren sjunger jag ombord tillsammans med Niklas Andersson, vilket känns oerhört roligt. Se klipp från youtube med Caroline och Niklas

Den senaste tiden har jag även jobbat en hel del tillsammans med schlagerartisten Gregor Michaj (Mi Amor) och nyligen var vi i Malmö och värmde upp inför delfinalen i Melodifestivalen där. Det var fantastiskt att sjunga i Malmö igen. Tidigare har jag bott där under ett antal år och jobbat både på Wallmans salonger och på Slagthuset i musikalen "Trollkarlen från Oz".

Läs vad Skånska Dagbladet skriver om mig,
Schlagerveteran värmer Malmö, Skånskan.se


2009-01-05
Kom och njut av några av dom mest kända musikallåtarna ombord på Birka Paradise. Under våren kommer jag att sjunga ombord varje tisdag tillsammans med musikalartisten Niklas Andersson. Premiär den 13 jan till sista mars. Mer info finns på www.birka.se. Det kommer också blir en hel del spelningar i Sälen och Funäsdalen.

Jag ser fram emot ett spännande 2009!


2008-12-20


"Caroline Jönsson står för skönsången. En driven artist med bra låtmaterial, med skön scendominans".
Helsingborgs Dagblad
För mer info se www.sundsparlan.se
Läs gärna artikeln i Vi i Rydbäck

Två julsinglar ute nu! Läs reportaget i Gyllene skor.
Klicka på omslagen för att lyssna på dem.
2008-12-03
Syskonen Helena Jönsson och Caroline Jönsson, båda med rötterna i Härjedalen har fått ett smycke / geocoin tillägnat sig av designer René Blom. Myntet som hänvisar till Härjedalens häxhistoria är ämnat att ge lycka, välstånd och harmoni till ägaren av myntet. Den har en spinnerfunktion så att ägaren kan bestämma sig för om de ska tillaga en trolldryck eller besvärjelse. Genom att se vad ödet bestämmer sig för att vilja göra. Som en "singla slant" funktion. Köp går bra att göra på http://geocoin.se.

Lyssna på Nordmans "Häxornas tid" här >>
och se Caroline köra bakom Nordman på Melodifestivalen 2008 här>> Läs mer om Häxkraft i Lillhärdal, Härjedalen.


2008-11-20
Min första singel Julen - det är du, skriven av Melodifestivalveteranen Bobby Ljunggren släpps inom kort!!!! Dessutom är det premiär på fredag för "Skånegille" - årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Bland annat se fram emot en riktig duell mellan mig och Hasse. Läs mer i Helsingborgs Dagblad - En riktigt skånsk jul. Läs även Julen börjar tända till från Helsingborgs Dagblad den 14 nov.


2008-10-31
Nu är närmare 5000 biljetter sålda till "Skånegille"- årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Du kan boka biljetter via www.sundsparlan.se. Bästa biljetterna finns kvar den 19 och 20 december. Läs mer i Helsingborgs Dagblad.


2008-10-17
Missade du när jag var med i Dobidoo? Här kan du se ett medley med mig, Kayo, Christer Björkman och Martin Kagemark. Doobidoo, SVT1 Kika gärna in på www.sundsparlan.se också. Där kan du boka biljetter till årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg "Skånegille" som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Läs mer i Helsingborgs Dagblad.

Du kan också se webb-TV från presskonferensen. Det blir en hel del nyskrivet material men också en del gammalt härligt skånskt och juligt! Ni kan bland annat se fram emot en riktig duell mellan mig och Hasse.


2008-09-08
Nu har repetionerna dragit igång för årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg "Skånegille" som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Det blir en hel del nyskrivet material men också en del gammalt härligt skånskt och juligt! Ni kan bland annat se fram emot en riktig duell mellan mig och Hasse. Biljetter bokas via www.sundsparlan.se

Under hösten gör jag spelningar både i Sverige och runt om i Europa. Håll koll i kalendern.


2008-09-17
Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en underbar semester i Härliga Härjedalen. I sommar har jag gjort spelningar i Norge, på Skansen och inte minst i Storforsen där jag fick träffa Christer Fuglesang, vara med om renskillning och se en spekatakulär flygshow av Svenska flygvapnet. Tack för underbara dagar där!

I juli är jag stand-by för Rhapsody in rock och i augusti startar repetionerna för årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg "Skånegille" som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Läs mer i Helsingborgs Dagblad. Du kan också se webb-TV från presskonferensen. Biljetter bokas via www.sundsparlan.se

I augusti ska jag även en sväng till Polen och göra en spelning med Charlotte Perrelli. Håll utkik i kalendern och skriv gärna en hälsning i gästboken.


2008-06-02
Just nu är jag i full gång med att repa med Robert Wells och gänget för Rhapsody in rock. Jag är stand-by för Rhapsody under juli månad.

På fredag kommer jag vara med på nationaldagsfirandet på Skansen i Stockholm och sedan bär det av till Norge där jag ska turnéra med Vigdis Wisur och Stian Joneid. Läs mer i Helsingborgs Dagblad och i Sarpsborg Arbeiderblad. I sommar kommer jag också vara med på invigningen av Allsång på Skansen tillsammans med Christer Sjögren.

Läs vad Aftonbladet och Skånska Dagbladet skriver om mig. Fler artiklar hittar du under press.


2008-05-28
Nu är sommaren äntligen här. Fredag! Helsingborgs Dagblad har valt ut fem skåningar som fått berätta om sina sommarplaner, bland annat jag:) Läs mer här. Även Skånska Dagbladet har uppmärksammat mina sommarplaner. "Jag vill ge mig själv mer tid".

I juni blir det "sommaren är kort turné" i Norge tillsammans med Vigdis Wisur och Stian Joneid. Läs mer i Helsingborgs Dagblad och i Sarpsborg Arbeiderblad. Jag kommer också vara med på invigningen av Allsång på Skansen tillsammans med Christer Sjögren.

I sommar börjar även repetionerna för årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg "Skånegille" som jag ska göra tillsammans med Marika Carlsson, Hasse Andersson och Kvinnaböskeband. Läs mer i Helsingborgs Dagblad Du kan också se webb-TV från presskonferensen. 


2008-04-15
Jag har nyligen avslutat Melodifestivalen i Sverige. Det var fantastiskt kul, inte minst eftersom jag var med och vann tillsammans med Charlotte Perrelli och låten Hero. Nu håller vi tummarna för Sverige i Eurovision Song Contest i Belgrad.

Under fyra veckor till jobbar jag med Lena och Orup på Rondo i Göteborg. Sista föreställningen är den 10 maj. Därefter följer många spännande spelningar i sommar!

Läs vad Aftonbladet skriver om mig.


2008-03-06
Hej och välkommen till min hemsida. Äntligen har jag tagit mig tid till detta.

Jag skulle vilja ge ett stort tack till min syster Helena Jönsson och René Blom som har sett till att hemsidan har kommit till. Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag.

Just nu är jag i full gång med Melodifestivalen, det är ett fantastiskt roligt jobb! Så mycket positiv energi på en och samma plats så man blir alldeles upplyft.

Nu är det även klart att jag kommer göra andra chansen i Kiruna och finalen i Globen, vilket känns extra kul. Under kalender kan du se var jag kommer att befinna mig under våren. Jag hoppas att vi ses!